Billeder af virksomheders ansatte til branding og signal om mere imødekommenhed
Skab en ny profil i virksomheden og få øget opmærksomhed
Professionel præsentation af jeres team

Virksomhedsportrætterne er ofte et hængeparti hos mange virksomheder. Der bliver brugt penge på logo, hjemmesideoptimering, grafisk materiale osv., men billederne af de ansatte er ofte fraværende, uens, mørke eller et levn fra gammel tid. Det vil vi lave om på! Hvem er I? I er måske en mindre virksomhed med fart over feltet i sprudlende vækst? En stor solid virksomhed der er ved at optimere jeres identitet? Eller måske en lokal afdeling der søger nye kunder?

 For nogle er fotografering en nydelse og for andre en prøvelse. Det hele bunder måske i lyst, men også i usikkerhed. En usikkerhed om hvad skal der ske. Bliver det et godt billede og hvad skal der foregå? Når I booker en session med Ttwo er selve oplevelsen lige så vigtigt som resultatet. Vi har et fast setup, der giver os en masse bevægelighed til at hjælpe jer med billederne. Vi er talende fotografer og guider jer igennem hele sessionen. Vi har dygtiggjort os og ved alt om den gode vinkel samt tips og tricks til bedre fremtoning.

 Troværdig og tryghed giver salg. En god og professionel præsentation af ens team har en enorm betydning. Som kommende kunde eller samarbejdspartner går man gerne ind, og ser lidt om de mennesker, man skal møde eller handle med. Præsenter jer som dem I er: Dygtige, professionelle og kompetente til netop det I laver. Vis omgivelserne, at det er jer som mennesker, som skaber resultaterne, og at I ikke er bange for at investere i jer selv. Med en professionel præsentation af jeres team, kan I skabe et godt indtryk allerede fra starten.

HVORDAN

PRÆSENTERER I

JERES TEAM?

VÆLG DEN BAGGRUNDSFARVE DER PASSER JER

Vælg mellem flere forskellige baggrund til jeres virksomhedsportrætter

Sort

Vælg mellem flere baggrundsfarver til jeres virksomhedsportrætter

Grå

Vælg selv baggrundsfarve

Lysegrå

Et virksomhedsportræt med hvid baggrund passer ind alle steder

Hvid

HVORFOR ER ET HEADSHOT EN GOD INVESTERING?

Fordi det har international klasse og vil vise konkurrenter, samarbejdspartnere og kunder, at I er professionelle og følger med udviklingen.
Som virksomhed må man forholde sig til markedsføring og medier. Den digitale identitet er blevet et vigtigt punkt på dagsordenen. Vi lever i en verden, hvor vi skal lære at kommunikere med billeder, da der er kommet mange nye platforme. Virksomheder bliver bedt om bedre billedmateriale og der forventes et højt niveau både fra kunder og netværk.
Vi læser billeder ligeså meget som vi læser tekst, så at få sine medarbejdere eller kollegaer til at fremstå helt skarpt, vil give jeres virksomhed et løft og en positiv fremtoning. Med gode headshots til jeres medarbejdere er I også klar til medier som Facebook, LinkedIn og markedsføring i nyhedsbreve, flyers og pressemateriale.

 HVAD INKLUDERER VORES SERVICE?

  • Et skræddersyet produkt. Hvad du ser, er hvad du får.
  • Fleksibilitet, punktlighed og venlighed.
  • Coaching under hele sessionen.
  • Udvælgelse undervejs.

EKSEMPEL 1

VIRKSOMHEDS-
PORTRÆTTER

PRIS VED 10 ANSATTE

 500/kr.

Pr. Person

*Opstartspris 1500 kr.

EKSEMPEL 2

VIRKSOMHEDS-
PORTRÆTTER

PRIS VED 5 ANSATTE

 650/kr.

Pr. Person

*Opstartspris 2000 kr.

SKRÆDDERSYET

EN LØSNING TILPASSET
NETOP JERES VIRKSOMHED
NED TIL DEN MINDSTE
DETALJE

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE
TILBUD

PRISEN ER AFHÆNGIG AF OPGAVENS
OMFANG OG STØRRELSE

– Valgfri baggrundsfarve til billederne

– Valgfri baggrundsfarve til billederne

 VORES SERVICE INDEHOLDER –

• Opstilling hos jeres virksomhed • 1 lysopsætning • 1 digitalt billede pr. person • Raw konvertering • Professionel billedbehandling og retouchering • Guide pr. e-mail inden fotograferingen

EKSEMPEL 1

VIRKSOMHEDS-
PORTRÆTTER

PRIS VED 30 ANSATTE

 450/kr.

Pr. Person

*Opstars pris 1500 kr.

 – Valgfri baggrundsfarve til billederne
– Vælg mellem sort-hvid eller farve

EKSEMPEL 1

VIRKSOMHEDS-
PORTRÆTTER

PRIS VED 10 ANSATTE

 650/kr.

Pr. Person

*Opstars pris 2500 kr.

 – Valgfri baggrundsfarve til billederne
– Vælg mellem sort-hvid eller farve

EKSEMPEL 1

EN LØSNING TILPASSET
NETOP JERES VIRKSOMSHED
NED TIL DEN MINDSTE
DETALJE

KONTAKT OSFOR ET UFORPLIGTENDE
TILBUD

PRISEN ER AFHÆNGIG AF OPGAVENS
OMFANG OG STØRRELSE

 – Valgfri baggrundsfarve til billederne
– Vælg mellem sort-hvid eller farve

 ALLE SESSIONER INDEHOLDER –

Et professionelt retoucheret billede • Coaching og retning under hele sessionen • Øjeblikkelig gennemgang af billederne i sessionen med udvælgelse • Adgang til online proofing galleri • Personlig branding konsultation

HVORFOR ER TTWO ET GODT VALG TIL JERES VIRKSOMHED?

  • Vi er et to-mands studie med en kvindelig og en mandlig repræsentant, hvilket vi ser som en stor styrke, da mange firmaer er repræsenteret af begge køn. Vi har 4 øjne og hænder i stedet for 2. Dette øger både effektiviteten og overblikket. Vi har mulighed for at hjælpe andre steder end bare bag kameraet.
  • Vi er talende fotografer. Vi vil hjælpe alle i mål, så de får et godt billede. Vi har en god, ung og imødekommende attitude. Vi respekterer jeres tid og vil altid møde velforberedte og gøre alt for at overholde eventuelle tidsønsker.
  • Med vores service undgår I alle unødvendige bekymringer om resultatet og lange dialoger om sted, lys og redigering. Hvad I ser her på vores side, er det I får.
  • Vores billeder er tidsløse, i høj opløsning og med skarp komposition. Jeres netværk vil ikke havde noget lignende. Vores headshots har et meget internationalt udtryk. Vi sorterer al unødvendig støj fra og sætter jer i fokus.
  • Vi er yderst informative i vores kommunikation og vil sørge for kontakten vil foregå hurtigt og konkret. Vi vil guide jer igennem fra første kontakt og sørge for at sende relevant materiale løbende som informerer jer om forløbet.
  • I får hvad I ser, men vi er fleksible i forhold til portrætternes udtryk. Det kan gøres ved at ændre farverne på baggrunden. I kan vælge mellem forskellige baggrunde, så udtrykket og stemningen passer allerbedst til jeres erhverv og digitale farveprofil.

HAR DU YDERLIGERE SPØRGSMÅL?
SÅ FINDES DER SVAR PÅ DE OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL NEDENFOR