Booking information
Booking
Du skal meget velkommen til at kontakte os, men alle bookinger skal bookes igennem vores bookingsystem.
Bookingsystemet
Giver dig et overblik over ledige dage. Book den tid som passer dig. Vælg den pakke som passer dig. Pakkerne finder du under fanen for private og selvstændige. Gå til booking via den grønne knap (book pakke) under pakkebeskrivelser. Du skal udfylde kontaktinformationer og skrive et par ord om dig selv og dine ønsker.
Booking systemet sender dig en bekræftelse på mail af din tid. I den mail har du også mulighed for at ændre/aflyse din aftale.
Vi sender dig opfølgningsmail indenfor 72 timer.
Betaling
Alle priser på ttwo.dk/privatselvstændige er opgivet inkl. moms. Der er ingen skjulte merpriser. Vi tager i mod alle kort og beløbet betales på dagen efter endt fotosession. Ønsker du at vi kommer ud til dig, betaler du et kørselstillæg. Læs mere længere nede.
Betingelser for afbud
Afbud skal ske inden 48 timer før det aftalte tidspunkt. Ved udeblivelser eller afmelding af din tid mindre end 48 timer før, sender vi som kompensation en faktura på 25% af pakkens pris.
Leveringstid på billeder
Leveringstiden varierer efter travlhed – men vil aldrig overstige 14 hverdage for private og selvstændige. Vores normale leveringstid er 3-7 hverdage. Vi oplyser dig leveringstiden efter endt fotosession.
Rettigheder / brug af billeder
Dine fremsendte billeder er dine og må bruges som du har lyst. Men vi frabeder os, at du selv begynder at redigere i dem. Kontakt os, hvis du har noget vi kan hjælpe med. Vi lever af vores billeder og vil rigtig gerne vise dem frem. Hvis du til sessionen ikke har frabedt at dine billeder bliver benyttet online, kan dine billeder blive anvendt på vores portfolio og SoMe platforme til markedsføring.
Tilkøb
Vi giver mulighed for en række tilkøb. Kontakt os, hvis du vil høre mere.
– Få dit udvalgte billede både i farve og sort/hvid
– Express levering. Vi levere dit billede indenfor 24 timer.
Kørselstillæg
Skal vi ud på din adresse tager vi altid 300 kr. pr. påbegyndt time i bil. Vi kører gratis indenfor en radius på 35 kilometer. Derefter kommer statens takst på 3,54 kr. pr kilometer oveni.
Fortrydelsesret / klagegang
Da ttwo.dk er en service gives der ikke fortrydelsesret på dit køb. Vi tilbagebetaler ikke pengene tilbage efter endt service. Har du klager eller andet, kontakt os altid, så hjælper vi, så godt vi kan.
Genbooking
Har du/I brug for nye billeder eller et anderledes udtryk, giver vi rabat til kunder der har haft en session ved os tidligere.
Pakkebeskrivelser:
Express headshot – en målrettet pakke som giver dig nyt billede, så du kan styrke dig nu og her!
Op til 30 minutters fotografering og udvælgelse.
1 look: Du møder op i det tøj, som du gerne vil fotograferes i. Medbring gerne en ekstra overdel som vi kan skrifte til, hvis vi syntes det fungerer bedre.
1 high-end retoucheret billede:
Billedet udvælges i studiet: Efter endt fotosession gennemgår vi billederne og udvælger det som skal redigeres. Det er det billede vi senere sender til dig.
Fast baggrundsfarve: Billederne tages på vores grå signatur baggrund.
Pro headshot – Vores mest populære pakke med flere valg og mere værdi!
Op til 60 minutters fotografering
2 look: Du møder op i det tøj, som du gerne vil fotograferes i. Du har gerne 2 ekstra overdele med. Du skrifter undervejs til en ny overdel som du fotograferes i.
2 high-end retoucheret billeder:
Mulighed for at bestemme baggrund: Vi tager en dialog om valg af baggrundsfarve.
Deluxe branding headshot – den komplette pakke som kan give dig en ny identitet på alle dine digitale platforme!
Op til 90 minutters fotografering.
Op til 3 looks: Du møder op i et af de sæt tøj du gerne vil fotograferes i. Du har 3-4 ekstra overdele med. Vi tager en dialog og vælger 2 looks mere til dig som du fotografers i.
4 high-end retoucheret billeder + en af dem i sort/hvid:
Mulighed for flere baggrunde: Vi tager en dialog om valg af baggrundsfarver.
Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål?